menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit 's-Hertogenbosch weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators 's-Hertogenbosch

Een kundige Mediator uit 's-Hertogenbosch helpt u graag verder.

Hoe mediators uit 's-Hertogenbosch u verder helpen

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een advocaat aan te pas komt dus! Er zal namelijk bij een rechterlijke uitspraak altijd sprake zijn dat één van de partijen de zaak verliest, waardoor de werkelijke oorzaak van een conflictsituatie niet is opgelost. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een setting met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en geen advies geven. Natuurlijk geeft de mediator informatie die benodigd is. De goede wil van beide partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

Het eerste gesprek zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In de mediationovereenkomst staan dingen zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de sessies en dat alle sessies op vrijwillige basis gebeuren.

Zijn de partijen op het punt aangekomen dat alle dieperliggende problemen boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. In de afrondingsfase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing wordt vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit 's-Hertogenbosch onder meer inschakelen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke conflicten
  • conflicten tussen de overheid en burgers
1.135
Klanten geholpen met mediators vergelijken
7.775
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
's-Hertogenbosch

Arbeidsconflict in 's-Hertogenbosch? Zakelijk mediation!

Conflicten van juridische aard liggen voor een ondernemer altijd op de loer. Wellicht is er een vertrouwensbreuk tussen een zakenpartner en u ontstaan? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u problemen met een werknemer heeft.

U kan natuurlijk direct naar de rechter stappen om een juridische uitspraak te eisen, maar hoe zeker weet u dat dit in alle gevallen de beste oplossing is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook inhouden dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Een gang naar de rechtbank is dan waarschijnlijk een te grote stap als het om een klant gaat die u niet kunt missen. En een medewerker waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw onderneming nog flink lastig maken.

Hoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Vaak zit het probleem bij conflictsituaties in het gegeven dat de boel inmiddels behoorlijk op de spits is gedreven en geen enkele partij iets wil toegeven. Een oplossing in een conflict is wel gewenst, maar de gang naar de rechtbank vindt u een te grote stap? U kunt dan denken aan de inzet van een mediator.

Is er sprake van een een juridische conflict en wilt u dit liever niet voor de rechtbank oplossen? Schakel dan een mediator in. Als u werkzaam bent in 's-Hertogenbosch of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. U vult hier uw gegevens in en in een mum van tijd krijgt u prijsopgaven binnen van verschillende mediators in 's-Hertogenbosch.

mac
mac
img

Ik ben Yorrick Hertogs, regiomanager in 's-Hertogenbosch. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit 's-Hertogenbosch.

Zoeken naar top mediators regio 's-Hertogenbosch?

Met mediation hoeft u niet naar de rechtbank te gaan. Wellicht lijkt het alsof u in uw gelijk staat en wellicht de zaak voor de rechter ook wel wint, zullen allebei de partijen slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is kapot en lastig te lijmen. Op zakelijk gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

Bij een gerechtelijke uitspraak is de verliezer ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van alle kosten met betrekking tot het proces. In geval van mediation door een mediator uit 's-Hertogenbosch zullen de kosten hiervan door beide partijen worden betaald. Het is daarom belangrijk dat beide partijen er het beste van maken. Als allebei de partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral de verdienste aan henzelf en doordat de mediator als onafhankelijke derde erbij heeft gezeten.

Met behulp van mediation is er altijd de kans om tot een goede oplossing in wat voor conflict dan ook te komen. Bent u op zoek naar een mediator in 's-Hertogenbosch? Zorg ervoor dat uw conflict spoedig tot het verleden behoort en laat diverse betaalbare mediators in 's-Hertogenbosch verschillende prijsopgaven naar u toesturen.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals 's-Hertogenbosch te zeggen hebben!

img

Dirk-Jan Stegehuis

Heldere afspraken kunnen maken met de Mediator die Professionals 's-Hertogenbosch voor mij had geregeld. Er werd goed met mij meegedacht waardoor het uit selectieproces eigenlijk heel simpel was. Ik ben enorm te spreken over de dienst die Professionals 's-Hertogenbosch levert.

img

Lineke Bolhoeve

Professionals 's-Hertogenbosch heeft uitstekend werk geleverd. Direct actie ondernomen op mijn offerte aanvraag. Kan er niks slechts over zeggen. Niet te lang over nadenken maar gewoon doen dus!

Professionals uit andere branches in 's-Hertogenbosch

Let's Talk

Bij Professionals 's-Hertogenbosch staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier