menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit 's-Hertogenbosch weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven 's-Hertogenbosch

Een kundige Payroll uit 's-Hertogenbosch helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch bent u ondernemer. U bent net gestart of heeft een klein tot middelgroot bedrijf. De continue wijzigingen in de wet-en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht zijn voor u maar tijdrovend om bij te houden. De werkgeversrisico’s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslag zijn te groot geworden voor uw onderneming. Maar wees gerust, u bent niet de enige ondernemer met deze problemen. Een payroll bedrijf in 's-Hertogenbosch is misschien de oplossing voor u zijn.

Een payrollbedrijf neemt het werkgeverschap van uw onderneming over, met de daarbij bijbehorende administratieve en juridische verplichtingen. Het payrollbedrijf heeft uw personeelsleden in dienst, maar die werken nog wel voor u. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de personeels- en salarisadministratie, die nemen de payroll experts van u over. Ook het doorbetalen van salaris bij ziek zijn of arbeidsongeschiktheid van een medewerker komt voor rekening van de payroll partner. Uw onderneming kan zo weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. U blijft zelf eventueel nieuwe medewerkers werven en brengt deze onder bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen maar geschikt voor grotere ondernemingen. Veel minder druk wordt vooral bij een kleiner bedrijf ervaren als het eigen risico bij langdurig ziek zijn en verzuim bij een payroll bedrijf is ondergebracht. Ook voor freelancers en ZZP’ers is de inzet van een payroll constructie zeker de moeite waard. ZZP’ers en freelancers verrichten dan werk in loondienst waardoor zij automatisch onder de sociale verzekeringen vallen. Via deze constructie stuurt u de facturen via de payroll organisatie en stelt u ook zelf uw tarieven vast. U hoeft geen stress meer te hebben over het debiteurenrisico.

1.160
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
7.775
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
's-Hertogenbosch

Professionele payrolling in 's-Hertogenbosch

U heeft formeel niet meer status van werkgever op het moment dat u uw medewerkers onderbrengt bij een payroll organisatie. U kunt zich dan weer fulltime bezighouden met ondernemen! Uw handen vrij om het ondernemerschap uit te voeren. Het payroll bedrijf neemt alle administratieve rompslomp voor zijn rekening, of het nu gaat om pensioenen, ziekteverzuimbegeleiding of salarissen, u hoeft hier niet meer over na te denken. Alles dat u nog hoeft te doen is zorgen voor de werkroosters van de medewerkers en op tijd de gewerkte uren door te geven aan uw payroll partner.

Waarschijnlijk moet u nog een beetje wennen aan het idee, u heeft de leiding over een bedrijf zonder werknemers. U hoeft het natuurlijk niet zo rigoureus door te voeren. Natuurlijk kunt u het ook beperken tot het onderbrengen van bijvoorbeeld seizoenskrachten of nieuwe medewerkers bij de payroll partner. Er zal niet zo veel veranderen voor de nieuwe medewerkers in het geval van een payroll constructie. Dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden kan voor hen van kracht blijven. Bij ziekte of arbeidsongeschikt zijn kunnen zij terugvallen op de hulp van de HR-specialisten van de payroll organisatie.

Wat kost payrolling regio 's-Hertogenbosch

Het tarief van de payroll organisatie bestaat uit verschillende delen, maar het komt eenvoudig gezegd op neer dat het uurloon van de betreffende werknemer is verhoogd met een opslag. Kosten voor het beheren van de administratie en het afdekken van bepaalde risico’s zoals arbeidsongeschiktheid zitten in deze opslag. Payroll organisaties kunnen vanwege hun omvang veel goedkoper polissen afsluiten. Dergelijke onkosten komen voor uw rekening zodra u medewerkers direct in dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Yorrick Hertogs, regiomanager in 's-Hertogenbosch. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit 's-Hertogenbosch.

Minder verwarring door middel van payroll

Werkt u in een branche waar veel mensen aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie zeer gunstig voor u. Een meer wisselde contractduur is binnen een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Als u uw personeel zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer vast in dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. Een werknemer mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Een langer tijdelijk contract is uiteraard gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Vooral als uw werknemers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te ondertekenen. U kunt zo middels een langere termijn medewerkers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd verzekerd van een bijbaan.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer te maken met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Vraag daarom snel uw offertes van verscheidene payroll bedrijven uit 's-Hertogenbosch aan, zodat u spoedig van uw werkgeversrisico’s verlost bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals 's-Hertogenbosch te zeggen hebben!

img

Ad Herodes

Zoals aangegeven had Professionals 's-Hertogenbosch meteen een goede Payroll aangeleverd. Ik ben dan ook tevreden over jullie website. Ik zou Professionals 's-Hertogenbosch dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

img

Marieke Biemans

Door Professionals 's-Hertogenbosch heb ik snel een aantal degelijke payroll bedrijven gevonden waar ik veel vertrouwen in heb. Na het krijgen van de offertes heb ik 2 van de bedrijven extra benaderd om op kennismakingsgesprek te komen. De gesprekken waren goed en ik heb er vertrouwen in dat de overgebleven partij de juiste keuze is voor mij.

Professionals uit andere branches in 's-Hertogenbosch

Let's Talk

Bij Professionals 's-Hertogenbosch staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier